Lue täältä Bloomingtonin ajankohtaiset uutiset!

Kukoista

kukoista bloomington hämeenlinna
 
5.12.2021 / Kukoista
 
Minulta kysytään usein mistä hoitola on saanut nimensä. Hyvä kysymys! Käytän työssäni paljon suomalaisia luonnontuotteita ja koska Suomessa olemme, olisin halunnut suomalaisen nimen. Kaikki nimet mitkä mieleeni tulivat olivat jo varattuja tai liian lähellä jo olemassa olevia. Kaukaa menneisyydestä putkahti mieleeni runo, joka nousee aina määrävälein viestittämään:
 
"Me olemme nuppuja kaikki
täyteen kukkaan puhkeamassa
suojassa maan kämmenellä"
 
Kukkaan puhkeamassa - kukoistaen. Näitä sanoja jäin maistelemaan. Yritykseni liiketoimintasuunnitelmaan olin kirjannut: pyrkimyksenäni on auttaa Sinua löytämään paras versio itsestäsi esiin, ja iloita yhdessä Sinun kanssasi syntyneistä oivalluksista. Pyrkimyksenä auttaa Sinua kukoistamaan! Koska suomalainen sana "kukoistaa" ei makusteluista huolimatta taipunut yrityksen nimeksi, käänsin sen englanniksi to bloom. Kauan sitten ajatuksiini oli tarttunut myös ajatelma, jonka olin kirjannut itselleni ylös: 𝗕𝗹𝗼𝗼𝗺 𝘄𝗵𝗲𝗿𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗹𝗮𝗻𝘁𝗲𝗱. Ole paras versio itsestäsi.
 
Bloom. Blooming. Bloomington. Paikka, jossa Sinun on lupa kukoistaa juuri sellaisena kuin olet. Jossa minä autan Sinua puhkeamaan kukkaan. Jossa luontoarvot ja perinteiden kunnioitus ovat vahvassa roolissa. Siitä se syntyi. Bloomington. Piirsin nimen paperille, ja ihastuin sen muotokieleen. Olen harrastanut kuvataiteita koko elämäni, välillä enemmän, välillä vähemmän. Minulle oli tärkeää, että nimi ja siitä muodostunut logo näyttää kauniilta. Tykästyin siihen kovasti! Lopullisen version mun lyijykynäversiosta piirsi vektorimuotoon Marika Ijäs MISuunnittelusta. Sydämellinen kiitos! Bloomington on taiteilijanimi - toki myös yritykseni virallinen nimi. Hyvinvoinnin huoltamo on sukunimi, joka kertoo tyylilajin. Tervetuloa Bloomingtoniin - hyvinvoinnin huoltamolle!
 
Kaikki me olemme yhtä arvokkaita - luonnon luomia mestariteoksia. Arvokkaita ja kauniita - kukin omalla ainutlaatuisella tavallaan ♡♡♡ Let´s bloom where we have been planted.
 
Let´s bloom! Siispä kukoistetaan ♡♡♡