Tanja Reijomaa

SKY-kosmetologi, kalevalainen jäsenkorjaaja, yrittäjä

Ajankohtaista


Äidille

🌺🍃 Kohta juhlitaan äitejä 🍃🌺

Lahjakortti hoitolaan on hyvin henkilökohtainen lahja - lahjan saaja ilahtuu varmasti! Muista äitiäsi, mummiasi, anoppiasi, lastesi äitiä, arjen sankaritartasi. Anna hänelle ihastusta herättävä elämyslahja! Jos lahjansaaja haluaa vaihtaa lahjansa toiseen hoitoon, se onnistuu aina lahjakortin ostoarvolla, joten väärää valintaa et voi tehdä.

Ota yhteyttä tanja(at)bloomigton tai 040 825 1658 niin sovitaan milloin tulisit noutamaan lahjakorttia. Voit hankkia lahjakortin myös sähköpostitse - laita viestiä niin sovitaan lahjakortin toimituksesta ja maksusta.

Löydä lahjaidea Sinun rakkaallesi ❤️❤️❤️ Lahjakortti äidille Hämeenlinna

äidille1äidille2

äidille3äidille4

äidille5äidille6

Asiakastarina - kasvohoito

Kirsi kävi kasvohoidossa ja kirjoitti kokemuksestaan:

girl 3141766 960 720

"Talven jälkeen iho tuntui tunkkaiselta, mustapäät paistoivat ja juonteet näyttivät syventyneen sitten syksyn. Niinpä päätin hemmotella itseäni ja hoidattaa kasvojen ihoa.  

Tanja suositteli yksilöllisesti räätälöityä luomukasvohoitoa ja sehän sopi minulle, koska olen luomuihminen. Hoidon aluksi iho puhdistettiin ja Tanja tutki tarkoin ihoni ja teki sen mukaan suositukset. Aineenvaihdunta iholla oli kuulemma hyvä, mutta pintakuivuus esti mustapäiden luonnollisen poistumisen. Kasvot saivat happokuorinnan, syväkosteutuksen ja ihanan hieronnan.
Tykkäsin siitä, että Tanja kertoi koko ajan mitä seuraavaksi tehdään ja mitä purnukat sisältävät ja miten niiden ainesosat vaikuttavat. Sain myös ohjeet jatkoon, miten pääsen eroon mustapäistä. Ostin mukaani kasvo-öljyn ja sain mukaani kasvojen hierontaohjeet.

Olen nyt reilun viikon kerran tehnyt kasvohierontaa öljyn kanssa ja kasvojen iho näyttää ja tuntuu raikkaammalta ja elävämmältä. Leukalinja on terävöitynyt eli kuonat ilmeisesti alkavat poistua leuan alta. Kyllä pitäisi naisen useammin antaa itselleen tällaisia lahjoja! Seuraavaksi taidan kokeilla Detox-Energiahoitoa!


Kirsi, 48"

Teksti julkaistu asiakkaan luvalla.