Tanja Reijomaa

Tanja Reijomaa

yrittäjä, bloomington

Näin syntyi Bloomington

Olen reilu nelikymppinen holistiseen hoitamiseen erikoistunut koulutettu sky-/ekokosmetologi, kalevalainen jäsenkorjaaja, aromahoitaja, aromaterapeuttiopiskelija, Hoitava hengitys -ohjaaja, äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja. Tiedon janoni on loputon ja opiskelenkin jatkuvasti uutta päivittäen taitojani ja tietämystäni. Tällä hetkellä käynnissä on diplomiaromaterapeuttikoulutus Frantsilassa sekä tammikuussa alkava Katja Kokon luotsaama kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva Yin Your Skin Pro ® kosmeettinen gua sha -koulutus. Pyrkimyksenäni on tarjota asiakkailleni palveluita laajalla kattauksella vahvalla luontotwistillä ja perinteitä kunnioittaen. Tästä ajatuksesta syntyi Bloomington.

Perheeseeni kuuluu aviomies, 2001 ja 2004 syntyneet pojat sekä 2007 syntynyt tytär. Valmistuin liiketalouden koulutusohjelmasta markkinointitradenomiksi vuosituhannen vaihteessa. Alan töitä ennätin tekemään noin kymmenen vuoden ajan, kunnes kohtalo päätti astua peliin, yt-neuvotteluiden päätteeksi työsuhteeni terästehtaassa purettiin ja päädyin risteykseen, jossa piti miettiä jatkanko samaan suuntaan vai pitäisikö reivata purjeet hetkeksi ja muuttaa sitten kurssia. Olin jo pitkään haaveillut ihmisläheisemmästä työstä.

Elettiin vuotta 2013 kun luin lehdestä kalevalaisesta jäsenkorjauksesta. Kiinnostus heräsi vahvasti – itse olin aika romuna istumatyöstä ja minulle vääränlaisesta liikunnasta johtuen. Kaikkine vaivoineni olin vuosien saatossa vieraillut ammattilaisella, jos toisellakin. Kalevalaisella jäsenkorjaajalla en koskaan. Mistä lie ajatus sitten lähtikään, mutta ilmoittauduin ensimmäiselle Kansanlääkintäseuran järjestämälle kurssille. Olin aivan myyty! Opin, että ihmisen keho on siitä erikoinen, että vika ei välttämättä löydykään sieltä missä kipu tai ongelma on, vaan jostain aivan muualta. Tähän ongelman alkuperään pyritään kalevalaisen jäsenkorjaushoidon avulla pääsemään käsiksi. Opin myös, että ei se ihmisen kroppa niin erikoislaatuinen olekaan, vaan anatominen ja fysiologinen kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Syitä minunkin selkävaivoihini alkoi löytyä. Melko moni lähipiirissänikin kärsi erilaisista selkä-, jalka-, käsi-, niska- jne. jne. jne. vaivoista. Ja minä halusin ryhtyä johonkin aivan muuhun puuhaan, oppia tekemään jotakin muuta, mitä olin tottunut työkseni tekemään. Oppia uuden ammatin.

Jatkoin jäsenkorjausopintoja, ja päätin samalla kouluttautua kosmetologiksi. Hyvinvoinnin välittäminen tuntui selvästi olevan minulle sydämen asia. Kosmetiikan ihmemaassa ennätin jo ajattelemaan, että löydänkö koskaan sellaista tuotesarjaa, jonka ideologian voin allekirjoittaa – puhdasta ja aidosti hyvinvointia tukevaa. Päädyin hieman sattuman kaupalla työharjoitteluun Kirkkonummelle yritykseen nimeltä Anumati Naturals. Jälleen olin aivan myyty! Suomalaista luomukosmetiikkaa valmistava yritys, jonka hoitofilosofia perustuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Luonnonkosmetiikkaa on monenlaista – Anumati Naturals on omaa luokkaansa. Tuotteet sisältävät huomattavat määrät aktiivisia ainesosia, niiden luomuosuus on tosi korkea, ja niiden valmistuksessa on käytetty lähes ainoastaan elintarvikekelpoisia raaka-aineita. Ilokseni sain siis huomata, että löysin kosmetiikkasarjan, joka vastaa erittäin hyvin omaa ajatusmaailmaani. Ja nyt siitä tulee mun työkaverini! Tervetuloa kanssani Anumati Naturalsin maailmaan. Voi olla, että ihastut.Tämä sarja on vaan kertakaikkisen valloittava!

Näin syntyi Bloomington – hyvinvoinnin huoltamo. Rakkaudesta luonnolliseen kauneuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

OP Median haastattelussa - Minun tieni yrittäjäksi

OP Median haastattelussa

Minun tieni yrittäjäksi
Luontaisterveys-lehden haastattelussa - Kauneutta ja kansanperinnettä ekokosmetologi ja kalevalainen jäsenkorjaaja luottaa luonnon parantavaan voimaan