Kasvohoidot

KOSMETOLOGI HÄMEENLINNA I YIN YOUR SKIN® GUA SHA PROFESSIONAL i EKOLOGISET KAUNEUSPALVELUT SUOMALAISELLA LUOMUKOSMETIIKALLA

Olo rauhoittuu, mieliala kohenee ja stressi lievittyy samalla kun aidot luonnolliset raaka-aineet hellivät ihoasi. Hoidon jälkeen ihosi ei ainoastaan näytä hyvältä vaan myös voi hyvin. Kaikki kasvohoidot tehdään suomalaisilla laadukkailla ja palkituilla luonnonkosmetiikkatuotteilla. 

Erikoishoidot kasvoille

UUTUUS: Yin Your Skin®  PRO - kosmeettinen gua sha, 110 min, 125 €
"Kun ikiaikaiset perinteet ja moderni kauneudenhoito kohtaavat." Katja Kokon kehittämä kosmeettisen gua shan metodi, joka on aivan omaa luokkaansa jo pelkästään kestoltaan, mutta myös vaikutuksiltaan ja tehokkuudeltaan. Lempeän tehokas hoito, joka hoitaa pintaa syvemmältä, ihosta ytimeen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hoitoveden ja öljyn sekä gua sha:n dekolteen, kaulan, kasvojen ja pään alueelle. Kosmeettinen gua sha -hoito tuo kasvojen iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta. Hoidossa yhdistyy perinteinen gua sha, lymfa sekä sideskudoshieronta. Se poistaa turvotusta ja kuona-aineita erittäin tehokkaasti, lisää ihon verenkiertoa, jolloin solut saavat happea ja ravinteita ja näin ollen iho on elinvoimaisempi. Hoito kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä tuoden kasvojen piirteet kauniisti esille. Hoitoa suositellaan sarjahoitona parhaiden tulosten saamiseksi, mutta jo yhdellä kerralla huomaat vaikutuksen samalla, kun mielesi ja kehosi rentoutuvat. Tämä on hoito joka täytyy kokea! Lue lisää hoidon vaikutuksista ja mahdollisista kontraindikaatioista:  https://bloomington.fi/ajankohtaista/80-yin-your-skin-ihosta-ytimeen

Yin Your Skin®  PRO sarjahoidot: 3 kertaa, 375 € / 5 kertaa, 600 €
Parhaat ja pysyvämmät tulokset saat sarjahoidolla! Ensimmäiseen kolmen tai viiden kerran sarjahoitoon (hoitokerrat max viikon välein) sisältyy oma Yin Your Skin® gua sha -kivilasta (arvo 35€) sekä käyttöopastus kotihoitoon. Näin voit tukea ja ylläpitää hoitovaikutuksia myös kotona. Ensimmäisellä käyntikerralla 100 min hoito sekä opastus lastan käyttöön (n. 45 min).

DETOX Energia C+, 90 min 92 €
Vuonna 2019 SKY-päivillä Lajinsa paras -tunnustuksen saanut hoitokokonaisuus! Hoito aloitetaan puhdistavalla jalkojen suolakylvyllä, ja detox-kasvonaamion vaikutuksen aikana pääset nautiskelemaan jalkapohjien hieronnasta. Tämä syväpuhdistava hoito edistää kuona-aineiden poistumista ja tasapainottaa ihoasi ja kehoasi. Tehokas, mutta hellävarainen kasvohoito energisoi, kirkastaa, kosteuttaa ja puhdistaa tehokkaasti. Detox-naamion syväpuhdistava vaikutus perustuu mm. hiilen uskomattomaan kykyyn imeä itseensä epäpuhtauksia. Koivun tuhkalla, vihreällä ja valkoisella savella sekä poimulehdellä on antibakteerisia, antioksidanttisia ja puhdistavia vaikutuksia. Hoito viimeistellään energianaamiolla, joka saa värinsä ja tehonsa kurkumasta, tyrnistä, mangosta, appelsiinista, aprikoosi- ja macadamiaöljystä. Hoidon voi tehdä sarjana 3-4 viikon välein, 4 kertaa vuodessa.

"LUONNONKAUNIS" - kasvohoitojen aatelia, 90 min 92 €
Todellinen luxus-elämys elvyttävää, kirkastavaa, kokonaisvaltaista hoitoa kaipaavalle! Hoidossa keskitytään ihon tarpeisiin, stressin purkamiseen ja sisäisen kauneuden herättelemiseen. Ainutlaatuisen tästä hoidosta tekee erittäin rentouttava kuukivihieronta. Kuukivet vaikuttavat lymfakiertoon, kuona-aineiden poistoon ja auttavat kudoksia hapensaannissa. Ja saattaa niissä olla hippunen myös taikaa. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja naamion sekä hieronnan kasvoille, hartioille ja käsille. Hoito parantaa mikroverenkiertoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa pehmentäen ja kirkastaen ihoa. Ihosta tulee sileämpi ja vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Hoito antaa terveen ja elävän sävyn kasvoillesi, ja hoidon jälkeen ihosi on luonnollisen kaunis ja hehkeä. Hoito sopii myös herkälle ja couperoottiselle iholle. Se on tehokas myös ikääntyneen ihon tehohoitona. LAHJAKORTTI SUOSIKKI. 

UUTUUS: "LUMOTTU KAUNEUS" - kiinteyttävä hoitoelämys aikuiselle iholle, 90 min 92 €
Todellinen luxus-elämys elvyttävää, kirkastavaa, kokonaisvaltaista hoitoa kaipaavalle! Hoidossa keskitytään ihon tarpeisiin, stressin purkamiseen ja sisäisen kauneuden herättelemiseen. Ainutlaatuisen tästä hoidosta tekee erittäin rentouttava kuukivihieronta. Kuukivet vaikuttavat lymfakiertoon, kuona-aineiden poistoon ja auttavat kudoksia hapensaannissa. Ja saattaa niissä olla hippunen myös taikaa. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja naamion sekä hieronnan kasvoille, hartioille ja käsille. Hoito parantaa mikroverenkiertoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa pehmentäen ja kirkastaen ihoa. Ihosta tulee sileämpi ja vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Hoito antaa terveen ja elävän sävyn kasvoillesi, ja hoidon jälkeen ihosi on luonnollisen kaunis ja hehkeä. Hoito sopii myös herkälle ja couperoottiselle iholle. Se on tehokas myös ikääntyneen ihon tehohoitona. LAHJAKORTTI SUOSIKKI. 

"YSTÄVÄT YHDESSÄ" - kasvohoito kahdelle, 90 min 112€
Tule nauttimaan pisarasta luksusta yhdessä ystäväsi, puolisosi, äitisi, sisaresi, anoppisi, lapsesi tai muun läheisen ihmisesi kanssa. Pääsette pötköttelemään pehmeille pedeille vierekkäin ja nautiskelemaan ihoa hellivistä luomutuotteista. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä loppuvoiteet. Kasvojen, niskan, hartioiden ja pään hieronta kruunaa rentouttavan kokemuksen. Loistava lahjaidea!

Yksilöllisesti räätälöity luomukasvohoito

Kasvohoidot tehdään aina yksilöllisesti räätälöiden, sinun toiveesi ja ihosi sen hetkiset tarpeet huomioiden. Sinun ei tarvitse ennakkoon päättää minkä kasvohoidon valitset. Valitse ajanvarauksesta Kasvohoidot-kategoriasta "Yksilöllisesti räätälöity luomukasvohoito". Mikäli haluat vinkata minulle etukäteen minkä hoidon haluaisit, niin kerro toiveesi ajanvarauksen yhteydessä kohdassa "Lisätiedot". Alla on esitelty mahdolliset hoitokokonaisuudet.

"STAY WILD" - nuoren (alle 18v) kasvohoito, 60 min 68 €
Nuoren ihon erityistarpeet huomioon ottava hoito tehdään suomalaisen Anumati Skincare:n kansainvälistäkin huomiota saaneella WILD PHARMACY -sarjalla. Hoidon aikana voimme keskustella ihon kotihoitoon liittyvistä asioista tai nuori/lapsi voi halutessaan ottaa vaikka päikkärit :) Hoitoon kuuluu kevyt niskan, hartioiden ja pään hieronta.

"UNELMA" - kosteuttava suklaakasvohoito 75 min 82 €
Tämä suklainen tehokosteuttava hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion suomalaisilla luomutuotteilla. Vihreä tee, luomuvadelma ja -mustaherukka kuorinta, hieronta syväkosteuttavalla kukkaisseerumilla, raakasuklaata sisältävä naamio ja hartiahieronta vaniljavoiteella takaavat aisteja hellivän kokemuksen.

"DETOX" - puhdistava kasvohoito, 75 min 82 €
Hoidon tavoitteena on poistaa harmautta ja epäpuhtautta ihosta. Iholla on tärkeä tehtävä kehon aineenvaihdunnassa ja se läpäisee päivän aikana suuren määrän elimistöön kertyneitä kuona-aineita. Hoidon jälkeen ihosta tulee elinvoimaisempi, kirkkaampi ja heleämpi. Hoidossa käytetään sekä hiiltä ja savea sisältävää detox-naamiota että ihoa energisoivaa, runsaasti antioksidantteja sisältävää naamiota. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoito voidaan tehdä 4 hoidon sarjahoitona 3-4 viikon välein.

Timanttinen kasvohoito, 75 min 82 €
Onko ihosi puhdistuksen tarpeessa? Kaipaavatko kasvosi kirkastusta? Timanttihionta on laitehoito, joka uudistaa, puhdistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Sen avulla voidaan poistaa epäpuhtauksia sekä tukkeumia ja häivyttää pintaryppyjä, laajentuneita huokosia ja pinnallisia aknearpia. Hoito tuntuu miellyttävältä, ja iho on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Timanttihionta sopii lähes kaikille ihotyypeille. Esteet hoidolle: allerginen iho, ihosairaus, antibiootti- tai kortisonilääkitys. Suositut sarjahoidot: 3 x timanttihoito yhteishintaan 234€ (saat alennuksen kolmannesta hoidosta)

"SÄTEILEVÄN KAUNIS" - AHA/BHA-happohoito, 75 min 82 €
Hoito tehdään luomulaatuisilla, puhtailla hedelmähapoilla. Happo valitaan ihon vaatimusten mukaisesti. AHA-hedelmähappohoito sopii erityisen hyvin ikääntyvälle iholle, anti-age tehohoitona, juonteiden ja ihon värierojen tasoittamiseen, mutta myös tehokkaana lisänä normaalin ihon hoitoon. BHA-happohoito sopii epäpuhtaan, tukkoisen, suurihuokoisen, aknearpisen, paksuntuntuisen ja elottoman ihon hoitoon.  Beta Hydroxy Acids (BHA) -happokuorinta keskittyy tukoksien avauksiin, ihoa ärsyttämättä. Valkoinen paju uudistaa soluja ja häätää acne bakteeria. Anumati Skincare  luomukosmetiikkatuotteilla ihostasi tulee pehmeä ja kirkas. Suositut sarjahoidot: 3 x happohoito yhteishintaan 234€ (saat alennuksen kolmannesta hoidosta)

Kosteuttava tai puhdistava kasvohoito miehelle, 75 min 82 €
Myös miehen iho ja hyvinvointi tarvitsee huolenpitoa. Hyvinvoinnin huoltamolle olet tervetullut - olkoon kynnys matala. Hoito tehdään erityisesti miehen ihon tarpeisiin suunnitellulla Anumati For Men -tuotesarjalla. Kasvohoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion kasvoille. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan niska, hartiat sekä pää. Rentouttava kokemus siis kertakaikkiaan.

"KAUNEUDEN PÄIVÄUNI" - kirkastava kasvohoito, 75 min 82 €
Ihoa kirkastava ja sävyä tasoittava suomalaisen Anumati Skincare -sarjan hoito sopii aikuiselle iholle. Se kattaa alkupuhdistuksen, Hibiscuskukkaa sisältävän entsyymikuorinnan ja pigmenttiläiskiä vaalentavan Vividness Elixir seerumin. Loppunaamion aikana rentouttava niska-hartiahieronta. Tuloksena kirkas, tasainen ja heleä iho sekä rento olo!

Kaikkiin kasvohoitoihin on saatavana runsaasti eri lisäpalveluita - löydät ne parhaiten ajanvarauksen yhteydestä

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, esim perussairauden tai muun terveydentilaan liittyvän asian vuoksi, varaa aikasi puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin teen jo puhelimessa alustavan kartoituksen tilanteesta ja varmistan, että hoito on turvallista tehdä.

Jos Sinulla tulee kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Hoitoja tehdessäni puhelin on äänettömänä, mutta jätä viesti niin palaan asiaan mahdollisimman pian