Kasvohoidot

KOSMETOLOGI HÄMEENLINNA I EKOLOGISET KAUNEUSPALVELUT SUOMALAISELLA LUOMUKOSMETIIKALLA

Olo rauhoittuu, mieliala kohenee ja stressi lievittyy samalla kun aidot luonnolliset raaka-aineet hellivät ihoasi. Hoidon jälkeen ihosi ei ainoastaan näytä hyvältä vaan myös voi hyvin. Kaikki kasvohoidot tehdään aina yksilöllisesti, sinun tarpeesi huomioiden suomalaisilla Anumati Skincaren ja Wild Pharmacyn laadukkailla ja palkituilla luonnonkosmetiikkatuotteilla.  

Pikapiristys kasvoille, 45 min 55 €
Kun tarvitset pisaran luksusta arkeen, mutta aikaa on vähän. Pikapiristykseen kuuluu alkupuhdistus, kasvojen hieronta sekä valloittavan Anumati Naturalsin luomunaamio. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan niskahartiahieronnan. Samalla voimme keskustella ihonhoitotottumuksistasi tai siitä, millainen hoitokokonaisuus olisi sopiva juuri sinulle.

"STAY WILD" - nuoren (alle 18v) kasvohoito, 60 min 68 €
Nuoren ihon erityistarpeet huomioon ottava hoito tehdään suomalaisen Anumati Skincare:n kansainvälistäkin huomiota saaneella WILD PHARMACY -sarjalla. Hoidon aikana voimme keskustella ihon kotihoitoon liittyvistä asioista tai nuori/lapsi voi halutessaan ottaa vaikka päikkärit :) Hoitoon kuuluu kevyt niskan, hartioiden ja pään hieronta.

Kosteuttava suklaakasvohoito 75 min 78 €
Tämä suklainen tehokosteuttava hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion suomalaisilla luomutuotteilla. Vihreä tee, luomuvadelma ja -mustaherukka kuorinta, hieronta syväkosteuttavalla kukkaisseerumilla, raakasuklaata sisältävä naamio ja hartiahieronta vaniljavoiteella takaavat aisteja hellivän kokemuksen.

Puhdistava DETOX-kasvohoito, 75 min 78 €
Hoidon tavoitteena on poistaa harmautta ja epäpuhtautta ihosta. Iholla on tärkeä tehtävä kehon aineenvaihdunnassa ja se läpäisee päivän aikana suuren määrän elimistöön kertyneitä kuona-aineita. Hoidon jälkeen ihosta tulee elinvoimaisempi, kirkkaampi ja heleämpi. Hoidossa käytetään sekä hiiltä ja savea sisältävää detox-naamiota että ihoa energisoivaa, runsaasti antioksidantteja sisältävää naamiota. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoito voidaan tehdä 4 hoidon sarjahoitona 3-4 viikon välein.

Timanttinen kasvohoito, 75 min 78 €
Onko ihosi puhdistuksen tarpeessa? Kaipaavatko kasvosi kirkastusta? Timanttihionta on laitehoito, joka uudistaa, puhdistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Sen avulla voidaan poistaa epäpuhtauksia sekä tukkeumia ja häivyttää pintaryppyjä, laajentuneita huokosia ja pinnallisia aknearpia. Hoito tuntuu miellyttävältä, ja iho on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Timanttihionta sopii lähes kaikille ihotyypeille. Esteet hoidolle: allerginen iho, ihosairaus, antibiootti- tai kortisonilääkitys.

Anumati Skincare "Herbal Effect" happohoito, 75 min 78 €
Hoito tehdään luomulaatuisilla, puhtailla hedelmähapoilla. Happo valitaan ihon vaatimusten mukaisesti. AHA-hedelmähappohoito sopii erityisen hyvin ikääntyvälle iholle, anti-age tehohoitona, juonteiden ja ihon värierojen tasoittamiseen, mutta myös tehokkaana lisänä normaalin ihon hoitoon. BHA-happohoito sopii epäpuhtaan, tukkoisen, suurihuokoisen, aknearpisen, paksuntuntuisen ja elottoman ihon hoitoon.  Beta Hydroxy Acids (BHA) -happokuorinta keskittyy tukoksien avauksiin, ihoa ärsyttämättä. Valkoinen paju uudistaa soluja ja häätää acne bakteeria. Anumati Skincare  luomukosmetiikkatuotteilla ihostasi tulee pehmeä ja kirkas.

Anumati For Men kosteuttava tai puhdistava kasvohoito, 75 min 78 €
Myös miehen iho ja hyvinvointi tarvitsee huolenpitoa. Hyvinvoinnin huoltamolle olet tervetullut - olkoon kynnys matala. Hoito tehdään erityisesti miehen ihon tarpeisiin suunnitellulla Anumati For Men -tuotesarjalla. Kasvohoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion kasvoille. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan niska, hartiat sekä pää. Rentouttava kokemus siis kertakaikkiaan.

Anumati Skincare "Radiance Beauty" 75 min 78 €
Ihoa kirkastava ja sävyä tasoittava suomalaisen Anumati Skincare -sarjan hoito sopii aikuiselle iholle. Se kattaa alkupuhdistuksen, Hibiscuskukkaa sisältävän entsyymikuorinnan ja pigmenttiläiskiä vaalentavan Vividness Elixir seerumin. Loppunaamion aikana rentouttava niska-hartiahieronta. Tuloksena kirkas, tasainen ja heleä iho sekä rento olo!

"HEHKU" Yksilöllisesti räätälöity luomukasvohoito, 75 min 82 €
Sinulle tai Hänelle! Yksilöllisesti räätälöity kasvohoito ihon tarpeiden mukaan. Valitse tämä hoito, kun tulet kasvohoitoon ensimmäisen kerran tai et ole varma minkä kasvohoidon valitsisit. LAHJAKORTTI SUOSIKKI.

Anumati Skincare "DETOX Energia+" 90 min 92 €
Vuonna 2019 SKY-päivillä Lajinsa paras -tunnustuksen saanut hoitokokonaisuus! Hoito aloitetaan puhdistavalla jalkojen suolakylvyllä, ja detox-kasvonaamion vaikutuksen aikana pääset nautiskelemaan jalkapohjien hieronnasta. Tämä syväpuhdistava hoito edistää kuona-aineiden poistumista ja tasapainottaa ihoasi ja kehoasi. Tehokas, mutta hellävarainen kasvohoito energisoi, kirkastaa, kosteuttaa ja puhdistaa tehokkaasti. Detox-naamion syväpuhdistava vaikutus perustuu mm. hiilen uskomattomaan kykyyn imeä itseensä epäpuhtauksia. Koivun tuhkalla, vihreällä ja valkoisella savella sekä poimulehdellä on antibakteerisia, antioksidanttisia ja puhdistavia vaikutuksia. Hoito viimeistellään energianaamiolla, joka saa värinsä ja tehonsa kurkumasta, tyrnistä, mangosta, appelsiinista, aprikoosi- ja macadamiaöljystä. Hoidon voi tehdä sarjana 3-4 viikon välein, 4 kertaa vuodessa.

Anumati Skincare LUONNONKAUNIS-kasvohoito 90 min 92 €
Todellinen luxus-elämys elvyttävää, kirkastavaa, kokonaisvaltaista hoitoa kaipaavalle! Hoidossa keskitytään ihon tarpeisiin, stressin purkamiseen ja sisäisen kauneuden herättelemiseen. Ainutlaatuisen tästä hoidosta tekee erittäin rentouttava kuukivihieronta. Kuukivet vaikuttavat lymfakiertoon, kuona-aineiden poistoon ja auttavat kudoksia hapensaannissa. Ja saattaa niissä olla hippunen myös taikaa. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja naamion sekä hieronnan kasvoille, hartioille ja käsille. Hoito parantaa mikroverenkiertoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa pehmentäen ja kirkastaen ihoa. Ihosta tulee sileämpi ja vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Hoito antaa terveen ja elävän sävyn kasvoillesi, ja hoidon jälkeen ihosi on luonnollisen kaunis ja hehkeä. Hoito sopii myös herkälle ja couperoottiselle iholle. Se on tehokas myös ikääntyneen ihon tehohoitona. LAHJAKORTTI SUOSIKKI. 

Ystävät yhdessä - kasvohoito kahdelle 90 min 102€
Tule nauttimaan pisarasta luksusta yhdessä ystäväsi, puolisosi, äitisi, sisaresi, anoppisi, lapsesi tai muun läheisen ihmisesi kanssa. Pääsette pötköttelemään pehmeille pedeille vierekkäin ja nautiskelemaan ihoa hellivistä luomutuotteista. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä loppuvoiteet. Kasvojen, niskan, hartioiden ja pään hieronta kruunaa rentouttavan kokemuksen. Loistava lahjaidea!


Omien ripsien ja kulmien huolto kasvohoidon yhteydessä
Ripsien TAI kulmien (sis. muotoilu) värjäys 15 €
Ripsien JA kulmien (sis. muotoilu) värjäys 20€

Kasvohoitoihin on saatavana runsaasti eri lisäpalveluita - löydät ne parhaiten ajanvarauksen yhteydestä

Kalevalainen jäsenkorjaus

KALEVALAINEN JÄSENKORJAAJA HÄMEENLINNA I KOKO KEHON PEHMEÄ PERINNEHOITO

Aikuiset ja yli 16v. 90 min 89€ 120 min 100€

Nuoren 13-16v. hoito 75-90 min 79€

Lapsen alle 13v. hoito 60-75 min 72€ 

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalaiseen perinteeseen pohjautuva, tieteellisesti tutkittu hoitomuoto, jossa ei niksautella eikä naksautella, vaan hoidetaan lempeästi ja kokonaisvaltaisesti asiakasta kuunnellen.

Kattoa ei kannata rakentaa, jos perustukset eivät ole kunnossa. Sama pätee jäsenkorjaukseen, ja näin ollen hoito aloitetaan jalkapohjista ja edetään aina päähän saakka. Lihastasapainon ja hermoheijasteiden avulla pyritään löytämään erilaisten ongelmien ja kiputilojen aiheuttajat. Näin päästään hoitamaan varsinaista ongelman aiheuttajaa, ei pelkästään oirehtivaa kipukohtaa. Keholle pyritään löytämään luonnollinen tasapainotila.

Hoito sopii tietyin rajoituksin vauvasta vaariin. Jos lääkäri on antanut luvan hierontaan, ei kalevalaiselle jäsenkorjauksellekaan ole estettä. Jos kuitenkin olet epävarma, sopiiko hoito sinulle, ota yhteyttä puhelimitse tai varmista asia lääkäriltä. Mikäli olet raskaana, varaa aikasi puhelimitse tai sähköpostilla.

Hoidon esteitä:
- Tuoreet vammat ja leikkausten jälkitilat (hoitaa voi, kun lääkäriltä on lupa)
- Syöpä ja kasvaimet
- Ihoinfektiot, tarttuvat ihotaudit
- Kuume, influenssa/flunssa, akuutit tulehdukset (myös esim hampaissa), antibioottikuuri

- Vaikeat sydänsairaudet, kaulavaltimoiden ahtauma
- Hemofilia
- Spondylolyysi, spondylolisteesi, hermojuuriaukon ahtaumat
- Aktiiviset sidekudostaudit, reumaattiset sairaudet akuutissa ja ärhäkässä vaiheessa

- Vaikea osteoporoosi, pahat kulumaviat
- Päihtymys, krapula

Huomioitavia asioita ennen kuin varaat ajan kalevalaiseen jäsenkorjaukseen:
- Jos olet luovuttanut verta, saanut kortisonipiikin tai minkä tahansa rokotuksen, niin anna kehon toipua vähintään pari viikkoa ennen kalevalaista jäsenkorjausta.
- Hoito kiihdyttää aineenvaihduntaa, joten erityisesti diabeetikoiden on syytä tämä huomioida. Tule siis ns. hyvissä sokereissa hoitoon ja tarkkaile verensokeria normaalia tarkemmin hoidon jälkeen.
- Ennen sekä jälkeen kalevalaisen jäsenkorjauksen tulee olla vähintään viikko väliä muihin manuaalisiin hoitoihin (esim hieronta, osteopatia, akupunktio, vyöhyketerapia, faskiahoito tms).


Jos sinulla on käytössäsi tarvittaessa otettavia lääkkeitä, esim nitrot tai astmasuihke, ota ne hoitoon tullessasi mukaan!

Kotihoito-ohje kalevalaisen jäsenkorjaushoidon jälkeen:

- Juo runsaasti raikasta vettä. Tarvittaessa lisää hippunen meri- vuori- tai ruususuolaa veden joukkoon.

- Vältä fyysistä rasitusta, saunomista, paljuilua, alkoholin käyttöä sekä kesällä auringon ottoa  kolmen vuorokauden ajan hoidosta.

- Aloita liikunta rauhallisesti omaa kehoasi kuunnellen. Muista hyvä ergonomia työssä ja vapaa-ajalla!

- Hoidon jälkeen kehossa voi tuntua erilaisia tuntemuksia, jotka menevät ohi, kun keho tottuu uuteen asentoonsa.

Merisuolakääre on erinomainen apu mm. tulehduksiin, turvotuksiin, nivelkipuihin, lihaskipuihin ja venähdyksiin. Käytä merisuolakäärettä ennen jäsenkorjaukseen tuloasi tai jäsenkorjauksen jälkeen ja aina tarpeen vaatiessa. Valmistusohje: sulata 3 rkl puhdistamatonta meri- tai vuorisuolaa 2 dl:aan kuumaa vettä. Lisää 8 dl haaleaa vettä, jotta saat huoneenlämpöisen liuoksen. Älä keitä suolaa, jotta sen koostumus ei muutu. Kostuta liuoksessa pieni pyyhe tai muu kangas, purista ylimääräinen vesi pois ja laita kipukohdan päälle.  Hoida 1-3 kertaa päivässä 30-45 minuuttia kerrallaan.

Sokerointi

SOKEROINTI HÄMEENLINNA I HELLÄVARAISESTI EROON HÄIRITSEVISTÄ IHOKARVOISTA

Sokerointi on ihokarvojen poistomenetelmä 100% luonnollisella sokerimassalla. Karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, jolloin ne eivät katkeile ja iho pysyy pidempään karvattomampana.

Ennen sokerointiin tuloa:
- muistathan tulla sokerointiin vähintään viikkoa ennen ulkomaanmatkaa, koska voimakas sokerikuorinta altistaa ihon palamiselle
- älä kuori tai rasvaa ihoa sokerointipäivänä ja edellisenä päivänä
- saunomista ja hikoiluliikuntaa olisi hyvä välttää sokerointipäivänä
- kainaloiden sokeroinnin jälkeen, älä laita deodoranttia 12 tuntiin 

Ylähuulen tai leuan sokerointi 15 €
Kainaloiden sokerointi 25 €
Käsivarsien sokerointi 25 €
Bikinilinjan sokerointi 32 €
Säärten sokerointi 44 €
Selän sokerointi 50 €

Sokerointipaketit:
Ylähuuli+leuka 25€

Bikini+kainalot 50 €

Selkä+olkapäät 58 €

Sääret+kainalot 58€
Sääret+reidet 62 €
Bikini+sääret 62 €
Bikini+kainalot+sääret 79 €
Bikini+sääret+reidet 89 €
Bikini+sääret+reidet+kainalot 105 €

Hyvän olon hoidot

HYVINVOINTIPALVELUT HÄMEENLINNA I LEMPEITÄ HIERONTOJA ERILAISIA TEKNIIKOITA HYÖDYNTÄEN

Intialainen päähieronta 45 min 52€

Päähieronta rentouttaa mieltä, rauhoittaa oloa ja lievittää stressiä. Päähieronta parantaa mm. hartiaseudun ja päänahan verenkiertoa, lievittää stressiä, migreeniä, päänsärkyä, ahdistusta, unettomuutta, levottomuutta ja jännittyneisyyttä. Hoito tehdään istumaasennossa, öljyä ei käytetä, mutta tukka menee kyllä sekaisin :)

Kuumakivihieronta 60 min 72€ / 75 min 78€
Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka rentouttaen koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Hoitojen aatelia kaikille vilukissoille.

Rentoutushieronta 60 min 65 € / 75 min 72 €
Rentoutushieronta on koko vartalon hieronta, jossa tavoitteena on kehon ja mielen kokonaisvaltainen rentoutuminen. Hieronta aktivoi nestekiertoa ja rauhoittavaa hermostoa, purkaa jännityksiä, tasapainottaa sekä nopeuttaa kehon palautumista rasituksesta.

Kuivaharjaus ja kokovartalohieronta 75 min 72 €
Pintaverenkiertoa vilkastuttava kuivaharjaus sekä rentouttava klassinen kokovartalohieronta edeten jalkapohjista aina niska-hartiaseudulle saakka. Usein ihonhoidossa kasvot saavat päähuomion ja vartalon ihonhoito jää retuperälle. Myös vartalo kaipaa ja tarvitsee säännöllistä hoitamista. Kuivaharjauksen tarkoituksena on sekä puhdistaa että virkistää ihoa. Se on erinomainen keino vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja hiusverisuonien toimintaa. Iho on tämän jälkeen huomattavasti vastaanottavaisempi hoitotuotteille .

Stress Relief - lempeää lämpöä 105 min 98 €
Hoito aloitetaan energisoivalla ja rauhoittavalla intialaisella päähieronnalla, jonka jälkeen hoito jatkuu kuumakivihieronnalla. Lämpöiset kivet hoitavat pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka. Hieronta laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa sekä lymfa- ja verenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä sekä nopeuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta. 

Stress Relief - hoitavat tuoksut 105 min 98 €
Aisteja hellivä aromaterapeuttinen hieronta on hoitoelämys kokonaisvaltaiseen mielen ja kehon hyvinvointiin. Intialainen päähieronta viimeistelee rauhoittavan ja hyvin rentouttavan hoitokokonaisuuden. Hieronnassa käytetään aromaterapeuttisia öljyjä - voit valita joko rentouttavan tai virkistävän hoidon. Aivan ihana hoito väsyneelle ja piristystä kaipaavalle mielelle ja keholle. .

Aromaterapia

AROMAHOITAJA HÄMEENLINNA I KOKONAISVALTAISTA HUOLTOA KEHON JA MIELEN HYVINVOINTIIN KASVIEN ETEERISTEN ÖLJYJEN VOIMAA HYÖDYNTÄEN

Aromaterapeuttinen hieronta, 60 min 65€ / 90 min 85€
Lempeä hoitoelämys kokonaisvaltaiseen mielen ja kehon hyvinvointiin. Hieronnassa käytetään luonnollisia kasveista uutettuja eteerisiä öljyjä. Hoidon tarkoituksena on rentouttaa sekä mieli että keho. Aromaterapeuttinen hoito on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa tuoksuvat öljyt ja kevyt lihaksia venyttävä hieronta muokkaavat kehoa ja mieltä lempeästi kuntoon. Öljyt ovat eteerisiä kasveista tislattuja aromaattisia aineita, jotka vaikuttavat ihmisen mieleen ja kehoon tasapainottavasti. Aromaterapialla voidaan hoitaa erilaisia lihassärkyjä, päänsärkyä, tulehduksia, naistenvaivoja ja ihotauteja sekä stressivaivoja kuten levottomuutta, unettomuutta ja väsymystä. Tasapainottavana hoitona se toimii myös sairauksia ennalta ehkäisevänä hoitona (HUOM! Ei sairauden hoitoa vaan terveyden tukemista). Ihmiset ovat osanneet eristää ja käyttäneet kasveista tuoksuvia, haihtuvia öljyjä jo vuosituhansien ajan. Hieronta tehdään rauhallisilla liikkeillä ja se on kevyempää kuin klassinen hieronta. Käytössäni ovat Frantsilan Luomuyrttitilan eteeriset öljyt, jotka ovat aromaterapeuttisten eteeristen öljyjen parhaimmistoa. Tule kokemaan hoitoelämys kehon ja mielen hyvinvointiin! 

Tuoksun taikaa 90 min / 85€
Lempeä, hellivä hieronta yhdistettynä hoitaviin tuoksuihin. Tuoksujen taikaa on aromaterapeuttinen hoito ylävartalolle, jossa kädet, hartiat ja niska hierotaan 100% luonnollisilla, suomalaisen Frantsilan yrttitilan eteerisillä öljyillä. Tässä hoidossa tuoksuja rakastava saa rentoutua miellyttävässä hieronnassa samalla kun tuoksut tekevät taikojaan. Pään hieronta kruunaa rentouttavan elämyksen. Tässä hoidossa saat päästää myös sisäisen parfymöörisi valloilleen, sillä hoidon lopuksi pääset valmistamaan oman persoonallisen, henkilökohtaisen ja helppokäyttöisen 𝘭𝘶𝘰𝘯𝘯𝘰𝘭𝘭𝘪𝘴𝘦𝘯 parfyymin kotikäyttöön. Kun oma nenä on valinnut parfyymin tuoksut on tyytyväisyys taattu. LAHJAKORTTI SUOSIKKI.

Jalkahoidot

JALKAHOIDOT HÄMEENLINNA

Virkistävä jalkojen hieronta, 35 min 45 €
Kun aikaa on vähän, mutta jalat kaipaavat rentoutusta ja hierontaa. Jalkojen pikavirkistys tarjoilee sinulle lämpimän jalkakylvyn sekä hieronnan jalkateristä aina polviin ja pohkeisiin saakka. Samalla voimme keskustella sinua askarruttavista jalkojen hoitoon liittyvistä asioista. Tai voit vain heittäytyä hetkeksi arjen yläpuolelle nautiskelemaan jalkojen hieronnasta ja lempeästä musiikista.

Klassinen jalkojenhuolto, 60 min 65 € 
Jalkojen hoidon perusta on hyvä kotihoito. Jos se ei syystä tai toisesta onnistu, olet lämpimästi tervetullut – minä autan sinua. Jalkojen vointi vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Hyvin hoidetuilla jaloilla käveleminenkin tuntuu luontevammalta. Jalkahoito on aina yksilöllinen hoito, joka toteutetaan toiveittesi ja jalkojesi tarpeen mukaan. Hoito aloitetaan aina lämpimällä jalkakylvyllä, ja hoitoon voi kuulua esimerkiksi kovettumien ja känsien poisto, kynsien huolto, rentouttava hieronta. Lopuksi ihoon hierotaan hoitovoide. Toiveesta kynsien lakkaus +5€ / 10min.

Rentouttava luksus spa-jalkahoito, 90 min 89 €
Arjen tahi juhlan luksushoito! Varmasti ihastusta herättävä lahjaidea! Hoitoon kuuluu lämmin jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien huolto, ihon hoitaminen kuorinnan tai naamion avulla sekä lopuksi pitkä rentouttava koko jalkojen hieronta sekä loppuvoide. Toiveesta myös varpaankynsien lakkaus (HUOM! Kynsien lakkaus vain terveeseen kynteen) LAHJAKORTTI SUOSIKKI.

Lahjakortit

LAHJAKORTIT HÄMEENLINNA I AINEETON ELÄMYSLAHJA ON EKOLOGINEN VALINTA

Kaikki palvelut ovat hankittavissa myös lahjakortteina.
Lahjakortti hoitolaan on hyvin henkilökohtainen lahja - lahjan saaja ilahtuu varmasti. Muista arjen tai juhlan sankaria ja anna hänelle ihastusta herättävä elämyslahja! Jos lahjansaaja haluaa vaihtaa lahjansa toiseen hoitoon, se onnistuu aina lahjakortin ostoarvolla, joten väärää valintaa et voi tehdä. Halutessasi voit hankkia lahjakortin myös haluamallesi rahasummalle. Lahjakortti on voimassa 4kk ostopäivästä. 

Voit hankkia lahjakortin myös sähköpostitse. Ota yhteyttä (tanja(at)bloomigton tai 040 8251 658) niin sovitaan lahjakortin toimituksesta ja maksusta.

Lahjakortti tulee käyttää sen voimassaoloajan puitteissa. Mikäli lahjakortin saaja ei ole varannut aikaa tai muutoin ollut yhteydessä ennen voimassaoloajan umpeutumista ei lahjakortti ole enää käyttökelpoinen. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, esim perussairauden tai muun terveydentilaan liittyvän asian vuoksi, varaa aikasi puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin teen jo puhelimessa alustavan kartoituksen tilanteesta ja varmistan, että hoito on turvallista tehdä.

Jos Sinulla tulee kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Hoitoja tehdessäni puhelin on äänettömänä, mutta jätä viesti niin palaan asiaan mahdollisimman pian