Yksilöllisesti ja ammattitaidolla, lämmöllä ja välittäen. 

Kasvohoidot

KOSMETOLOGI HÄMEENLINNA I EKOLOGISET KAUNEUSPALVELUT SUOMALAISELLA LUOMUKOSMETIIKALLA

Olo rauhoittuu, mieliala kohenee ja stressi lievittyy samalla kun aidot luonnolliset raaka-aineet hellivät ihoasi. Käytössäni ovat suomalaisen BeU Finlandin laadukkaat luomu- ja luonnonkosmetiikkasarjat Anumati Skincare ja Wild Pharmacy.

Kalevalainen jäsenkorjaus

KALEVALAINEN JÄSENKORJAAJA HÄMEENLINNA I KOKO KEHON PEHMEÄ PERINNEHOITO

Tehokas hoitomuoto, jossa hoidetaan lempeästi asiakasta kuunnellen ja liikettä hyödyntäen koko keho aina jalkapohjista päähän asti.

Aromaterapeuttiset hoidot

AROMAHOITAJA HÄMEENLINNA I KOKONAISVALTAISTA HUOLTOA KEHON JA MIELEN HYVINVOINTIIN KASVIEN ETEERISTEN ÖLJYJEN VOIMAA HYÖDYNTÄEN

Pehmeä, lihaksia venyttävä hieronta yhdistettynä hoitaviin tuoksuihin muokkaavat lempeästi kehoa ja mieltä kuntoon.

Hyvän olon hoidot

HOITAVAA JA HEMMOTTELEVAA JALKOJEN HUOLTOA, LEMPEITÄ HIERONTOJA ERILAISIA TEKNIIKOITA HYÖDYNTÄEN SEKÄ SILKINPEHMEYTTÄ SOKEROINNILLA

Rentouttavaa kuumakivihierontaa, klassista rentoutushierontaa, rauhoittavaa intialaista päähierontaa tai silkinpehmeyttä sokeroinnilla. Jalkahoidon jälkeen askel on kevyt ja kepeä. Jalkojen hyvinvointi vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin.

Hoitava hengitys ® -työpajat ja kurssit

HOITAVA HENGITYS ON TIE HYVINVOINTIIN I LÄÄKKEETÖNTÄ JA LUONNONMUKAISTA LIEVITYSTÄ HENGITYKSEN ERILAISIIN ONGELMIIN

Luonnonmukaista ja lääkkeetöntä lievitystä hengityksen ongelmiin. Yksilö- sekä ryhmäohjaukset.

Äänimaljahoidot ja sointukylvyt

ÄÄNIMALJOJEN KAUNIS, LEMPEÄ JA HARMONINEN SOINTI RENTOUTTAA JA RAUHOITTAA, HOITAA LEMPEÄSTI KEHOA JA MIELTÄ.

Lisäpalvelut

Kaikkiin hoitoihin on saatavilla runsaasti erilaisia lisäpalveluita erikoishintaan, joita ei palveluvalikoimasta muuten löydy. Lisäpalvelut löydät ajanvarauksesta valitsemasi palvelun yhteydestä.

Ekopuoti

Luonnon aarteista valmistetut suomalaiset ekologiset ja eettiset kosmetiikkatuotteet, kollageenituotteet ihon, hiusten, kynsien ja nivelten hyvinvointiin sekä aidot paljasjalkakengät.

Lahjakortit

Kaikki palvelut saatavilla myös lahjakorttina. Halutessasi voit ostaa lahjakortin myös haluamallesi summalle.

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, esim perussairauden tai muun terveydentilaan liittyvän asian vuoksi, varaa aikasi puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin teen jo puhelimessa alustavan kartoituksen tilanteesta ja varmistan, että hoito on turvallista tehdä.

Jos Sinulla tulee kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Hoitoja tehdessäni puhelin on äänettömänä, mutta jätä viesti niin palaan asiaan mahdollisimman pian