Hyvän olon hoidot

HOITAVAA JA HEMMOTTELEVAA JALKOJEN HUOLTOA, LEMPEITÄ HIERONTOJA ERILAISIA TEKNIIKOITA HYÖDYNTÄEN SEKÄ SILKINPEHMEYTTÄ SOKEROINNILLA

Hieronnat

UUTUUS: Bellabaci-imukuppihieronta Stress No More tai Circu Flow 75 min / SYYSKUUN AJAN 65€
Bellabaci-hoidot ovat saaneet aivan mielettömän hyvän vastaanoton: "Tästä tuli kyllä yksi lempihoidoistani!" "Nyt tekis mieli vaan mennä puistonpenkille istumaan ja jatkaa leijumista tässä jälkimainingissa." "Yhtä tehokasta kuin urheiluhieronta, mutta miellyttävämpää." Bellabaci-hoitokonsepti ei ole vain imukuppihierontaa tai kuivakuppausta - se on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, joka on yhdistelmä lymfaterapiaa, aromaterapiaa, syväkudoshierontaa sekä klassista hierontaa.

Imukuppihieronnan vaikutuksia ovat: hieronta poistaa ylimääräisiä nesteitä ja toksiineja, löysentää kiinnikasvaneita kudoksia, nostaa sidekudosta ja tuo verta tukkeutuneille lihaksille ja iholle, puhdistaa verta, parantaa nestekiertoa. Imukuppihieronta poistaa lihasjännitystä, kipua ja rentouttaa, parantaa verenkiertoa ja ihon joustavuutta, parantaa ihon väriä ja stimuloi fibroplastisolujen toimintaa. Menetelmällä on myönteinen vaikutus selluliitin hoitoon: se poistaa ylimääräistä kuonaa, vahvistaa verenkiertoa, parantaa imunestekiertoa, sidekudos pehmenee ja muuttuu elastisemmaksi, appelsiini-iho tasoittuu. Imukuppihieronnalla voidaan hoitaa myös arpikudosta (ei tuoretta!)

"Stress No More" on rentouttava, mieltä rauhoittava ja hermostuneisuutta lievittävä, ajatuksia vapauttava hoito koko keholle. Hoito tehdään luonnollisilla aromaterapeuttisilla hoitoöljyillä sekä liukukuppaamalla eli imukuppihieronnalla. Aromaterapeuttinen Stress no more -hoitoöljy antaa sisäistä ja ulkoista hyvinvointia ja tuo hymyn huulille. Stress No Moren aromaterapeuttisten ja luonnollisten öljyjen yhdistelmä lisää energiaa ja vitaalisuutta! Hoitoöljy voi auttaa vähentämään stressin aiheuttamien ihosairauksien, kuten ekseeman ja psoriasiksen oireita.

"Circu Flow" on hoito turvotuksesta ja huonosta aineenvaihdunnasta kärsiville, vähentää raajojen turvotusta, poistaa kuona-aineita, tehostaa verenkiertoa ja imunestekiertoa. Hoito tehdään luonnollisilla aromaterapeuttisilla kasviöljyillä sekä liukukuppaamalla. Hoidossa käytettävän aromaterapeuttisen öljyn ainesosat ovat valittu elvyttämään ja vahvistamaan kehon luonnollisia paranemisprosesseja kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Hoitoöljy edistää verenkiertoa, helpottaa imunesteiden poistumista ja auttaa kehoa poistamaan toksiineja.

Intialainen päähieronta 45 min 52€
Päähieronta rentouttaa mieltä, rauhoittaa oloa ja lievittää stressiä. Päähieronta parantaa mm. hartiaseudun ja päänahan verenkiertoa, lievittää stressiä, migreeniä, päänsärkyä, ahdistusta, unettomuutta, levottomuutta ja jännittyneisyyttä. Hoito tehdään istumaasennossa, öljyä ei käytetä, mutta tukka menee kyllä sekaisin :)

Kuumakivihieronta 60 min 72€ / 75 min 78€
Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka rentouttaen koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Hoitojen aatelia kaikille vilukissoille.

Rentoutushieronta 60 min 65 € / 75 min 75 €
Rentoutushieronta on koko vartalon hieronta, jossa tavoitteena on kehon ja mielen kokonaisvaltainen rentoutuminen. Hieronta aktivoi nestekiertoa ja rauhoittavaa hermostoa, purkaa jännityksiä, tasapainottaa sekä nopeuttaa kehon palautumista rasituksesta.

Stress Relief - lempeää lämpöä 105 min 105 €
Hoito aloitetaan energisoivalla ja rauhoittavalla intialaisella päähieronnalla, jonka jälkeen hoito jatkuu kuumakivihieronnalla. Lämpöiset kivet hoitavat pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka. Hieronta laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa sekä lymfa- ja verenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä sekä nopeuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta. 

Stress Relief - hoitavat tuoksut 105 min 105 €
Aisteja hellivä aromaterapeuttinen hieronta on hoitoelämys kokonaisvaltaiseen mielen ja kehon hyvinvointiin. Intialainen päähieronta viimeistelee rauhoittavan ja hyvin rentouttavan hoitokokonaisuuden. Hieronnassa käytetään aromaterapeuttisia öljyjä - voit valita joko rentouttavan tai virkistävän hoidon. Aivan ihana hoito väsyneelle ja piristystä kaipaavalle mielelle ja keholle. .

Jalkahoidot

Virkistävä jalkojen hieronta, 35 min 45 €
Kun aikaa on vähän, mutta jalat kaipaavat rentoutusta ja hierontaa. Jalkojen pikavirkistys tarjoilee sinulle lämpimän jalkakylvyn sekä hieronnan jalkateristä aina polviin ja pohkeisiin saakka. Samalla voimme keskustella sinua askarruttavista jalkojen hoitoon liittyvistä asioista. Tai voit vain heittäytyä hetkeksi arjen yläpuolelle nautiskelemaan jalkojen hieronnasta ja lempeästä musiikista

Kosmetologinen jalkojen huolto, 60 min 65 €
Jalkojen vointi vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Hyvin hoidetuilla jaloilla käveleminenkin tuntuu luontevammalta. Hyvä kotihoito on jalkojen huollon perusta, mutta aina välillä on ihanaa heittäytyä toisen hoidettavaksi. Hoito aloitetaan lämpimällä jalkakylvyllä. Hoitoon kuuluu kovettumien poisto, kynsien leikkaus sekä rentouttava hieronta. Lopuksi ihoon hierotaan hoitovoide. Toiveesta kynsien lakkaus +5€ / 10min

Rentouttava luksus spa-jalkahoito, 90 min 92 €
Arjen tahi juhlan luksushoito! Varmasti ihastusta herättävä lahjaidea! Hoitoon kuuluu lämmin jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien huolto, ihon hoitaminen kuorinnan tai naamion avulla sekä lopuksi pitkä rentouttava koko jalkojen hieronta sekä loppuvoide. Toiveesta myös varpaankynsien lakkaus (HUOM! Kynsien lakkaus vain terveeseen kynteen) LAHJAKORTTI SUOSIKKI

Sokerointi

Sokeroinnilla pääset hellävaraisesti eroon häiritsevistä ihokarvoista ihoalueilta, joille et niitä kaipaa. Sokerointi on ihokarvojen poistomenetelmä 100% luonnollisella sokerimassalla. Karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, jolloin ne eivät katkeile ja iho pysyy pidempään karvattomampana.

Ylähuulen tai leuan sokerointi (vain kasvohoidon yhteydessä) 15 €
Kainaloiden sokerointi 25 €
Bikinilinjan sokerointi 35 €
Säärten sokerointi 44 €

Ennen sokerointiin tuloa:
- muistathan tulla sokerointiin vähintään viikkoa ennen ulkomaanmatkaa, koska voimakas sokerikuorinta altistaa ihon palamiselle
- älä kuori tai rasvaa ihoa sokerointipäivänä ja edellisenä päivänä
- saunomista ja hikoiluliikuntaa olisi hyvä välttää sokerointipäivänä
- kainaloiden sokeroinnin jälkeen, älä laita deodoranttia 12 tuntiin

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, esim perussairauden tai muun terveydentilaan liittyvän asian vuoksi, varaa aikasi puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin teen jo puhelimessa alustavan kartoituksen tilanteesta ja varmistan, että hoito on turvallista tehdä.

Jos Sinulla tulee kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Hoitoja tehdessäni puhelin on äänettömänä, mutta jätä viesti niin palaan asiaan mahdollisimman pian