Hyvän olon hoidot

LEMPEITÄ HIERONTOJA ERILAISIA TEKNIIKOITA HYÖDYNTÄEN SEKÄ SPA-HEMMOTTELUJA JA ELÄMYSHOITOJA

Elämyspaketit

Metsän taikaa 147 €
Suomalainen metsä ja tämän vuoden ehdottomasti kiinnostavin, uusi suomalainen brändi Moi Forest ja sen laadukkaat luonnonkosmetiikan tuotteet inspiroivat minua luomaan Sinulle hyvän olon hoidon, joka tarjoaa ripauksen metsän taikaa ja runsaasti hyvää oloa. Hoitokokonaisuus vahvista kehoasi, ihoasi ja sen mikrobiomia vuodenajan vaihtuessa. Se hellii mieltäsi ja silittelee sieluasi. Kokonaisuus sisältää ihosi mikrobiomia vahvistavan ja kosteuttavan hoidon kasvoille, havupuiden hurmaavia eteerisiä tuoksuja sekä lihaksia rentouttavan ja lymfakiertoa buustaavan hieronnan keholle. Eikä siinä vielä kaikki. Pääset jatkamaan hoitoa vielä kotonasi, sillä hoitopaketti sisältää myös huippulaadukkaan Moi Forest -monitoimivoiteen kotihoitoon, jolla vahvistat kehoasi pysymään vastustuskykyisenä ja hyvinvoivana. Hoito alkaa aromaterapeuttisella selän hieronnalla. Hoidossa käytettävät öljyt valitaan sinun tarpeesi huomioon ottaen metsän tuoksujen valikoimasta. Havupuiden eteeriset öljyt sisältävät kipua poistavia ominaisuuksia. Ne rauhoittavat ja maadoittavat mieltä. Niillä on mielialaa kohottava ja voimaannuttava vaikutus. Kaikki havutuoksut ovat hyödyksi myös hengitysteille ja ne poistavat lihasjännitystä. Selän hieronnan jälkeen tehdään kasvohoito, joka sisältää kevyen kuorinnan, hieronnan sekä metsäisen naamion. Sen jälkeen hierotaan jalat ja lopuksi vielä pää. Täydellinen irtiotto arjen kiireestä! LAHJAKORTTISUOSIKKI
Auringonkehrä 3h 199 €
Toivottu yhdistelmähoito lempeän tehokkaista hoidoista: kalevalaisesta jäsenkorjauksesta ja kosmeettisesta gua sha -hoidosta kasvoille. Hoidossa yhdistyy kunnioitus niin perinteitä ja luontoa kohtaan kuin näkemykseen kokonaisvaltaisesta kauneudesta ja hyvinvoinnista. Kalevalainen jäsenkorjaus on pehmeä mobilisoiva koko kehon hoito, joka poistaa kireyksiä sekä helpottaa ryhtivirheistä johtuvia kehon kiputiloja. Kosmeettinen gua sha kohottaa ja tuo kasvojen luuston esille, silottaa hienoja juonteita, nopeuttaa turvotuksen ja kuona-aineiden poistumista. Lymfaattisia liikkeitä lisäämällä saamme myös hyödyllisiä vaikutuksia iho-ongelmien hoidossa. Hoito tuo kasvojen iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta, lisää ihon verenkiertoa, jolloin solut saavat happea ja ravinteita ja näin ollen iho on elinvoimaisempi. Hoito kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä tuoden kasvojen piirteet kauniisti esille. Upea hoito myös kiristyneelle purentalihaksistolle. Auringonkehrä tarjoilee sinulle rentoutuksen päästä varpaisiin. LAHJAKORTTISUOSIKKI

Stress Relief - hoitavat tuoksut 105 min 105 €
Aisteja hellivä aromaterapeuttinen hieronta on hoitoelämys kokonaisvaltaiseen mielen ja kehon hyvinvointiin. Lempeä päähieronta viimeistelee rauhoittavan ja hyvin rentouttavan hoitokokonaisuuden. Hieronnassa käytetään aromaterapeuttisia öljyjä - voit valita joko rentouttavan tai virkistävän hoidon. Aivan ihana hoito väsyneelle ja piristystä kaipaavalle mielelle ja keholle. LAHJAKORTTISUOSIKKI 

Stress Relief - lempeää lämpöä 105 min 105 €
Hoito aloitetaan rauhoittavalla ja hermostoa tasapainottavalla kuumakivihieronnalla. Lämpöiset kivet hoitavat pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka. Hieronta laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa sekä lymfa- ja verenkiertoa, laukaisee stressiä sekä nopeuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Hoitokokonaisuus viimeistellään superrentouttavalla päähieronnalla. LAHJAKORTTISUOSIKKI 

Hieronnat

Bellabaci-imukuppihieronta Stress No More tai Circu Flow 75 min / 85€, Hello Body Mechanics 45 min / 65€
Bellabaci-hoidot ovat saaneet aivan mielettömän hyvän vastaanoton: "Huh, miten tehokasta" "Tästä tuli kyllä yksi lempihoidoistani!" "Nyt tekis mieli vaan mennä puistonpenkille istumaan ja jatkaa leijumista tässä jälkimainingissa." "Yhtä tehokasta kuin urheiluhieronta, mutta miellyttävämpää." Bellabaci-hoitokonsepti ei ole vain imukuppihierontaa tai kuivakuppausta - se on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, joka on yhdistelmä lymfaterapiaa, aromaterapiaa, syväkudoshierontaa sekä klassista hierontaa.

Imukuppihieronnan vaikutuksia ovat: hieronta poistaa ylimääräisiä nesteitä ja toksiineja, löysentää kiinnikasvaneita kudoksia, nostaa sidekudosta ja tuo verta tukkeutuneille lihaksille ja iholle, puhdistaa verta, parantaa nestekiertoa. Imukuppihieronta poistaa lihasjännitystä, kipua ja rentouttaa, parantaa verenkiertoa ja ihon joustavuutta, parantaa ihon väriä ja stimuloi fibroplastisolujen toimintaa. Menetelmällä on myönteinen vaikutus selluliitin hoitoon: se poistaa ylimääräistä kuonaa, vahvistaa verenkiertoa, parantaa imunestekiertoa, sidekudos pehmenee ja muuttuu elastisemmaksi, appelsiini-iho tasoittuu. Imukuppihieronnalla voidaan hoitaa myös arpikudosta (ei tuoretta!)

"Stress No More" on rentouttava, mieltä rauhoittava ja hermostuneisuutta lievittävä, ajatuksia vapauttava hoito koko keholle. Hoito tehdään luonnollisilla aromaterapeuttisilla hoitoöljyillä sekä liukukuppaamalla eli imukuppihieronnalla. Aromaterapeuttinen Stress no more -hoitoöljy antaa sisäistä ja ulkoista hyvinvointia ja tuo hymyn huulille. Stress No Moren aromaterapeuttisten ja luonnollisten öljyjen yhdistelmä lisää energiaa ja vitaalisuutta! Hoitoöljy voi auttaa vähentämään stressin aiheuttamien ihosairauksien, kuten ekseeman ja psoriasiksen oireita.

"Circu Flow" on hoito turvotuksesta ja huonosta aineenvaihdunnasta kärsiville, vähentää raajojen turvotusta, poistaa kuona-aineita, tehostaa verenkiertoa ja imunestekiertoa. Hoito tehdään luonnollisilla aromaterapeuttisilla kasviöljyillä sekä liukukuppaamalla. Hoidossa käytettävän aromaterapeuttisen öljyn ainesosat ovat valittu elvyttämään ja vahvistamaan kehon luonnollisia paranemisprosesseja kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Hoitoöljy edistää verenkiertoa, helpottaa imunesteiden poistumista ja auttaa kehoa poistamaan toksiineja.

"Hello Body Mechanics" 

Intialainen päähieronta 45 min 52€
Päähieronta rentouttaa mieltä, rauhoittaa oloa ja lievittää stressiä. Päähieronta parantaa mm. hartiaseudun ja päänahan verenkiertoa, lievittää stressiä, migreeniä, päänsärkyä, ahdistusta, unettomuutta, levottomuutta ja jännittyneisyyttä. Hoito tehdään istumaasennossa, öljyä ei käytetä, mutta tukka menee kyllä sekaisin :)

Kuumakivihieronta 60 min 75€ / 75 min 85€
Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka rentouttaen koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Hoitojen aatelia kaikille vilukissoille.

Rentoutushieronta 60 min / 75€
Rentoutushieronta on koko vartalon hieronta, jossa tavoitteena on kehon ja mielen kokonaisvaltainen rentoutuminen. Hieronta aktivoi nestekiertoa ja rauhoittavaa hermostoa, purkaa jännityksiä, tasapainottaa sekä nopeuttaa kehon palautumista rasituksesta. Hieronnassa voidaan halutessasi ja tarpeen mukaan tehdä myös liukukuppausta.

Jalkojen hellimishoidot

Virkistävä jalkojen hieronta, 35 min 45 €
Kun aikaa on vähän, mutta jalat kaipaavat rentoutusta ja hierontaa. Jalkojen pikavirkistys tarjoilee sinulle lämpimän jalkakylvyn sekä hieronnan jalkateristä aina polviin ja pohkeisiin saakka. Samalla voimme keskustella sinua askarruttavista jalkojen hoitoon liittyvistä asioista. Tai voit vain heittäytyä hetkeksi arjen yläpuolelle nautiskelemaan jalkojen hieronnasta ja lempeästä musiikista

Hemmotteleva spa-hoito jaloille, 75 min 85 €
Arjen tahi juhlan luksushoito! Ihastusta herättävä lahjaidea! Hoitoon kuuluu lämmin jalkakylpy, jalkojen kuorinta sekä naamio ja lopuksi pitkä rentouttava koko jalkojen hieronta sekä loppuvoide. Hoito kosteuttaa, pehmentää ja ravitsee ihoa sekä virkistää ja poistaa väsymystä. HUOM! Hoito ei sisällä kynsien hoitoa eikä kovettumien/känsien poistoa. Hoito on puhdasta hemmottelua :) 

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, esim perussairauden tai muun terveydentilaan liittyvän asian vuoksi, varaa aikasi puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin teen jo puhelimessa alustavan kartoituksen tilanteesta ja varmistan, että hoito on turvallista tehdä.

Jos Sinulla tulee kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Hoitoja tehdessäni puhelin on äänettömänä, mutta jätä viesti niin palaan asiaan mahdollisimman pian