Lahjakortit

LAHJAKORTIT HÄMEENLINNA I AINEETON ELÄMYSLAHJA ON EKOLOGINEN VALINTA

HUOM! Hoitolassa ei ole erillistä myymälätilaa, joten valitettavasti en pääse myyntihommiin silloin kun minulla on asiakas. Lahjakortin noudosta tulee siis sopia erikseen. Laita siis viesti niin sovitaan lahjakortin noutoajankohta.

Kaikki palvelut ovat hankittavissa lahjakortteina.
Lahjakortti hoitolaan on hyvin henkilökohtainen lahja - lahjan saaja ilahtuu varmasti. Muista arjen tai juhlan sankaria ja anna hänelle ihastusta herättävä elämyslahja! Jos lahjansaaja haluaa vaihtaa lahjansa toiseen hoitoon, se onnistuu aina lahjakortin ostoarvolla, joten väärää valintaa et voi tehdä. Halutessasi voit hankkia lahjakortin myös haluamallesi rahasummalle. Lahjakortti on voimassa 4kk ostopäivästä. Mikäli hankit lahjakortin paljon ennakkoon, voidaan kortin voimassaoloaika kirjata alkavaksi lahjakortin antopäivästä.

Lahjakorttitoimitukset e-korttina sähköpostiin tai perinteisellä kirjepostilla haluamaasi osoitteeseen. Voit myös tulla noutamaan kortin hoitolalta erikseen sovittuna ajankohtana.  

Lahjakortin hankkiminen
Tasasummaiset 50€, 100€, 150€ ja 200€ lahjakortit voit hankkia ja maksaa helposti verkkokaupassa osoitteessa liikuttajat.fi/bloomington Verkkokaupasta ostettu lahjakortti toimitetaan valintasi mukaan perinteisenä kirjekorttina postitse antamaasi osoitteeseen tai sähköisenä lahjakorttina antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kirjeen postitus 1-3 päivää tilauksesta. Sähköisen lahjakortin toimitus tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana.

Mikäli haluat ostaa lahjakortin johonkin tiettyyn hoitoon tai jollekin muulle summalle mitä verkkokaupan valikoimasta löytyy, lähetä haluamasi hoito/summa sekä lahjan saajan nimi sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai laita viestiä/soita puh. 040 825 1658 niin sovitaan lahjakortin noudosta tai toimituksesta.

Muista äitiä 

Kohta on aika muistaa äitiä, mummia, mutsia, isoäitiä, mamia, mummua, sinun lastesi äitiä. Kokosin sinulle muutaman vaihtoehdon, jotka ilahduttavat äitiä varmasti. 
 
🤍 Luonnollista luxusta ja rauhaa rakastavalle taivaallinen gua sha hoito kasvoille ja dekolteelle sekä ruusuinen käsien hieronta. Hoidossa yhdistyvät perinteinen, kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva gua sha, lymfa- sekä sidekudoshieronta. Ruusuöljy hurmaa tuoksullaan ja kohottaa mielialaa. Se elvyttää ihoa ja auttaa sitä lempeästi uusiutumaan. Ruusua arvostetaan erityisesti naisen elinvoimaa vahvistavana ja tasapainottavana öljynä. Tehokasta ja ihanaa samassa paketissa. 135€ (105min)
 
🤍 " Metsän taikaa" - metsän tuoksuja, vahvistusta sekä hellää harmoniaa kaipaavalle äidille. Metsäinen hoitoelämys koko keholle, päästä varpaisiin sisältää koko vartalon hieronnan, pitkän kasvojen ja päänhieronnan. Hoito sisältää @moiforest metsäpölyvoiteen kotihoitoon, jolloin äiti pääsee jatkamaan hoidon hyvää tekevää vaikutusta myös kotona. Rakastettu hoito on saanut inspiraationsa suomalaisesta metsästä. 147€ (2h15min)
 
🤍 "Kevyet jalat" - pitkä rentouttava hierontahoito jaloille. Luomuyrtit ja aromaterapeuttiset öljyt elvyttävät väsyneiden jalkojen verenkiertoa, poistavat turvotusta ja pehmentävät ihoa. Jalkakylvyn aikana äiti voi nautiskella vatsaa hellivää yrttiteetä lämpimien kauratyynyjen helliessä alaselkää tai niskahartiaseutua. Kylvyn jälkeen onkin päivätorkkujen aika ja äiti pääsee nautiskelemaan jalkaterien hieronnasta. 65€ (45min)
 
🤍 Tai voit antaa äidin valita minkä hoidon hän luonnonmukaisten hoitojen joukosta haluaisi valita. Avoin lahjakortti haluamallesi summalle on aina sopiva lahja. 
 
🤍 Voit hankkia lahjakortit verkkokaupasta) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tanja @ bloomington.fi
 
#muistaäitiä #äitienpäivä #kauneushoitolahämeenlinna #ekologinenhoitola #ekokosmetologi #aromaterapia #kokonaisvaltainen #hyvinvointi #luonnonkosmetiikka #kalevalainenjäsenkorjaaja

Lahjakortti tulee käyttää sen voimassaoloajan puitteissa. Mikäli lahjakortin saaja ei ole varannut aikaa tai muutoin ollut yhteydessä ennen voimassaoloajan umpeutumista ei lahjakortti ole enää käyttökelpoinen. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, esim perussairauden tai muun terveydentilaan liittyvän asian vuoksi, varaa aikasi puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin teen jo puhelimessa alustavan kartoituksen tilanteesta ja varmistan, että hoito on turvallista tehdä.

Jos Sinulla tulee kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Hoitoja tehdessäni puhelin on äänettömänä, mutta jätä viesti niin palaan asiaan mahdollisimman pian