Lahjakortit

LAHJAKORTIT HÄMEENLINNA I AINEETON ELÄMYSLAHJA ON EKOLOGINEN VALINTA

Kaikki palvelut ovat hankittavissa myös lahjakortteina.
Lahjakortti hoitolaan on hyvin henkilökohtainen lahja - lahjan saaja ilahtuu varmasti. Muista arjen tai juhlan sankaria ja anna hänelle ihastusta herättävä elämyslahja! Jos lahjansaaja haluaa vaihtaa lahjansa toiseen hoitoon, se onnistuu aina lahjakortin ostoarvolla, joten väärää valintaa et voi tehdä. Halutessasi voit hankkia lahjakortin myös haluamallesi rahasummalle. Lahjakortti on voimassa 4kk ostopäivästä. Mikäli hankit lahjakortin paljon ennakkoon, voidaan kortin voimassaoloaika kirjata alkavaksi lahjakortin antopäivästä.

Lahjakorttitoimitukset e-korttina sähköpostiin tai perinteisellä kirjepostilla haluamaasi osoitteeseen. Voit myös tulla noutamaan kortin hoitolalta erikseen sovittuna ajankohtana.  

Lahjakortin hankkiminen
Tasasummaiset 50€, 100€, 150€ ja 200€ lahjakortit voit hankkia ja maksaa helposti verkkokaupassa osoitteessa liikuttajat.fi/bloomington Verkkokaupasta ostettu lahjakortti toimitetaan valintasi mukaan perinteisenä kirjekorttina postitse antamaasi osoitteeseen tai sähköisenä lahjakorttina antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kirjeen postitus 1-3 päivää tilauksesta. Sähköisen lahjakortin toimitus tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana.

Mikäli haluat ostaa lahjakortin johonkin tiettyyn hoitoon tai jollekin muulle summalle mitä verkkokaupan valikoimasta löytyy, lähetä haluamasi hoito/summa sekä lahjan saajan nimi sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai laita viestiä/soita puh. 040 825 1658 niin sovitaan lahjakortin noudosta tai toimituksesta.

Lahjakortti tulee käyttää sen voimassaoloajan puitteissa. Mikäli lahjakortin saaja ei ole varannut aikaa tai muutoin ollut yhteydessä ennen voimassaoloajan umpeutumista ei lahjakortti ole enää käyttökelpoinen. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi, esim perussairauden tai muun terveydentilaan liittyvän asian vuoksi, varaa aikasi puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin teen jo puhelimessa alustavan kartoituksen tilanteesta ja varmistan, että hoito on turvallista tehdä.

Jos Sinulla tulee kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Hoitoja tehdessäni puhelin on äänettömänä, mutta jätä viesti niin palaan asiaan mahdollisimman pian