Skip to main content

Lue täältä Bloomingtonin ajankohtaiset uutiset!

Metsän taikaa

Metsän taika

Metsän taikaa - iholle, keholle ja mielelle

"Minulle metsä on paikka, jossa voin hengittää helpommin, antaa ikiaikaisen metsänhengen huuhtoa harmin ja nostattaa ilon. Metsästä löydän onneni, rauhani, tyyneyteni. Metsä inspiroi. Metsässä olen turvassa. Metsästä löydän aavistuksen ikuisuudesta. Metsässä olen elossa." ..T.R.

Suomalainen metsä ja tämän vuoden ehdottomasti kiinnostavin suomalainen brändi Moi Forest ja sen laadukkaat luonnonkosmetiikan tuotteet inspiroivat minua luomaan Sinulle hyvän olon hoidon, joka tarjoaa ripauksen metsän taikaa ja runsaasti hyvää oloa. Hoitokokonaisuus vahvistaa kehoasi, ihoasi ja sen mikrobiomia vuodenajan vaihtuessa. Se hellii mieltäsi ja silittelee sieluasi. Kokonaisuus sisältää ihosi mikrobiomia vahvistavan ja kosteuttavan hoidon kasvoille, havupuiden hurmaavia eteerisiä tuoksuja sekä lihaksia rentouttavan ja lymfakiertoa buustaavan hieronnan keholle. Eikä siinä vielä kaikki. Pääset jatkamaan hoitoa vielä kotonasi, sillä hoitopaketti sisältää myös huippulaadukkaan Moi Forest -monitoimivoiteen (arvo 32€) kotihoitoon, jolla vahvistat kehoasi pysymään vastustuskykyisenä ja hyvinvoivana. Halutessasi voit valita vielä lisäpalveluksi esimerkiksi äänimaljarentoutuksen tai vaikkapa Hoitava hengitys -hetken, jossa ohjaan sinulle hengitystuokion, jolla saat maadoitettua ja rauhoitettua itseäsi kun stressikäyrä alkaa kääntymään nousuun.

Metsällä ja sen mikrobistolla on mittaamattoman arvokkaat hyödyt meille ihmisille. Olet varmasti huomannut, miten hyvää metsässä oleminen tekee keholle ja mielelle! Tutkimusten mukaan jo kymmenen minuuttia metsässä saa ihmeitä aikaan! Metsän ja luonnon hyödyt ihmiselle ovat kiistattomat. Luonnossa olisikin hyvä liikkua päivittäin. Aina siihen ei ole mahdollisuutta, ja silloin Moi Forest -tuotteet on helppo tapa vahvistaa mikrobiomin monimuotoisuutta. Myös erilaiset hoidot rauhoittavat kehoa ja mieltä. Lempeän ja hoitavan kosketuksen myötä mm. vagushermomme alkaa vaikuttaa koko kehoon (sisäelimiin, aivoihin, suolistoon, keuhkoihin) - parasympaattinen hermosto aktivoituu ja keho rentoutuu. Mitä tapahtuukaan kun metsäisen maailman yhdistää koko kehon hoitoon!  

Hoito alkaa aromaterapeuttisella selän hieronnalla. Hoidossa käytettävät öljyt valitaan sinun tarpeesi huomioon ottaen metsän tuoksujen valikoimasta. Havupuiden eteeriset öljyt sisältävät kipua poistavia ominaisuuksia. Ne rauhoittavat ja maadoittavat mieltä. Niillä on mielialaa kohottava ja voimaannuttava vaikutus. Kaikki havutuoksut ovat hyödyksi myös hengitysteille ja ne poistavat lihasjännitystä. Selän hieronnan jälkeen tehdään kasvohoito, joka sisältää kevyen kuorinnan, hieronnan sekä metsäisen naamion. Sen jälkeen hierotaan jalat ja lopuksi vielä pää. Anna metsäkylpy ihollesi ja kehollesi - varaa oma aikasi Metsän taikaa -metsäkylpyyn ajanvarauksen Hyvän olon hoidoista.  

Vielä muutama sananen Moi Forest -tuotteista. Moi Forest Multipurpose Cream ja Baby Cream ovat metsäuutetta sisältäviä monitoimivoiteita, jotka vahvistavat vastustuskykyä. Herkälle iholle sopiva korjaava ja suojaava koko kehon voide sisältää kotimaisista metsistä saatavaa mikrobiuutetta, metsäpölyä. Ihosi mikrobiomi on monimuotoinen ekosysteemi, joka auttaa kehoasi pysymään vastustuskykyisenä ja hyvinvoivana. Moi Forest -monitoimivoide on kehitetty vahvistamaan ihoasi ja tukemaan sen luonnollista mikrobiomia. Moi Forest monitoimivoiteessa on korkealaatuisia luomuraaka-aineita ja kotimaisten metsien arvokkaita aineksia. Metsäpölyvoiteen avulla voit palauttaa kadotetun luontoyhteyden ja nauttia metsän voimaannuttavasta vaikutuksesta joka päivä. Kotimaisten yliopistojen kehittämä metsäpöly, Reconnecting Nature™ -mikrobiuute, auttaa tutkitusti tukemaan elimistön mikrobiomia ihon kautta käytettynä.